Porsche 914 1.8 - 1975

Porsche 914 in uitzonderlijke staat die door een klassieke Volkswagen specialist voor zichzelf werd gerestoreerd en getuned voor road trips.


Motor en versnellingsbak werden volledig gereviseerd, nieuwe brandstoftank en interieur (dashboard, zetels en tapijten), upgrade naar Weber carburateurs voor meer rijplezier en een fantastisch geluid.


Zeer goede kas zonder roest. Eerste lak met patina, niet aangelast wat deze wagen nagenoeg uniek maakt.

Prijs: 20.950 EUR (verkocht in opdracht klant)

Porsche 928 S4 - 1986

Deze felbegeerde S4 versie in prachtig Marineblau met blauw leder was zeer lang in dezelfde hand en werd vertroeteld in een kleine privé collectie.


Schuifdak, automaat.. Zeer goede staat. Veel historiek en documentatie. Slechts één jaar gemaakt met de wegklapbare achterspoiler.

Prijs: 22.500 EUR (wordt verkocht in opdracht klant)

Volkswagen Golf Cabrio - 1992

Deze Belgische wagen is sinds meer dan 10 jaar in dezelfde vrouwelijke handen en staat dan ook volledig origineel.

Recent vernieuwd: cabriokap, remflexibels, olie & alle filters, bougies en bougiekabels, bumpers herspoten (steenslag en kleine schade) en achterste remtrommels vervangen door volledig nieuwe.

Prijs: 5.750 EUR (wordt verkocht in opdracht klant)

Porsche Boxster 2.5 - 1996

Zeer goed onderhouden exemplaar, met Car Pass en volledig ingevuld onderhoudsboekje waarvan een groot deel op factuur bij Porsche Center Carrera Motors.

Net interieur en perfecte kap incl. achterruit Veel opties (verwarmde zetels, radio CD Porsche, windschott, 17" velgen). Ze lopen echt niet dik in deze staat.

Prijs: 11.950 EUR (wordt verkocht in opdracht klant)

Mercedes W124 230CE - 1990

Tijdscapsule die gevonden werd in een oud huis in Auderghem met 69.000km op de teller. Intussen helemaal rijklaar gemaakt, gepolierd en iets meer dan 10.000km mee gereden door een verzamelaar uit het Leuvense.

Auto heeft de robuste en pittige 2.3 liter met automaatbak, een smetteloos zwart stoffen interieur, de gewilde putdeksels met ovaal gaat in zeer goede staat, perfect werkende "Gurtbringer" etc.

Staat grotendeels in eerste, superstrakke lak. De motorkap en rechter spatbord vooraan zijn overspoten om steenslag weg te werken. Er zijn geen sporen van ongeval of roest te vinden aan de hele wagen.

Uitzonderlijke W124 die bijna de gewilde kaap van 30 jaar heeft bereikt en nu in Vlaanderen al blijvend oldtimer is!

Prijs: 9.750 EUR (wordt verkocht in opdracht klant)